Logo SamenOverScheiden

Wat zijn de kosten bij Samen Over Scheiden?

Wat zijn de kosten?

Wij weten nu nog niet wat jullie precies wensen en wat jullie zelf kunnen doen. De één wenst een volledige afhandeling van een (echt)scheiding en de ander alleen hulp bij een ouderschapsplan, of verbreking samenleving. Dan kan er soms sprake zijn van huwelijkse voorwaarden en/of bent u ondernemer. Dat is de precies de reden dat wij jullie telefonisch of aan tafel na overleg direct kunnen zeggen wat de kosten zijn. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Daarnaast hebben jullie bij ons de keuze, traditioneel aan tafel, online of in één dag. Wij kunnen voor jullie subsidie aanvragen. Dat scheelt veel geld. 75% van onze klanten komt daarvoor in aanmerking. In dat geval kost de echtscheiding de helft of een tegen een kleine eigen bijdrage. Dat geldt ook voor een verbreking samenleving of ouderschapsplan. Bel of maak een afspraak. Wij kunnen dat direct aangeven.

Kennismaking

Het kennismakingsgesprek is gratis, duurt max een uur en u weet direct waar u aan toe bent en kunt gelijk bepalen of u beiden vertrouwen in ons heeft.

Bij Samen over Scheiden zijn wij volledig transparant. Wij hanteren een eerlijke prijs en geen verborgen kantoor- reis- of telefoonkosten. U kunt ons per uur inhuren, maar veel mensen willen een vaste prijs. U zult ervaren dat wij tot de voordeligste aanbieders in de markt behoren zonder dat dat ten koste gaat van kwaliteit.

In heel veel gevallen (ruim 75% van onze klanten) komt u in aanmerking voor subsidie.

Deze toevoeging wordt individueel toegekend. U betaalt dan of € 59,00 of € 117,00 (2023) per persoon voor de totale afhandeling. U wordt dus individueel getoetst. Wij toetsen dat gratis voor u. Let op u mag niet teveel vermogen bezitten.