Logo SamenOverScheiden

Mediators door heel Noord-Holland

Mediators

Bij Samen over Scheiden werken mediators en juridische medewerkers, gespecialiseerd in het familierecht. Wij houden van rechtstreekse communicatie. Geen langdurige en tijdrovende trajecten, als het helder snel en voordelig kan.

De familiezaken worden bij Samen over Scheiden uitgevoerd door o.a. Raymond Jansen, Mr. Silvia Rumping en Conny Horn.

Kwaliteit en ervaring staan bij ons voorop en wij besteden veel tijd aan het up to date houden van onze kennis. Wij zijn lid van de Scheidingsdeskundige, het kenniscentrum voor scheidingsprofessionals. Daarnaast zijn wij als registermediators verplicht permanente educatie bij te houden. 

Wij houden van een praktische aanpak. Als registermediators staan wij voor het belang van de eventuele kinderen. Zij gaan bij ons voor. Wij beloven onafhankelijkheid en een eerlijke prijs. U kiest ons als het u niet gaat om uw gelijk, maar uw toekomstige geluk, u wilt wegblijven van lange dure procedures, maar zelf de zaak snel en goed oplossen.

Juist als de communicatie stokt kunnen wij als mediators de zaak weer op gang helpen. Net dat beetje extra dus. Wij verzorgen de totale scheiding tot en met de juridische afhandeling bij de Rechtbank of notaris.

Voordat u een besluit neemt om met ons in zee te gaan, komen wij graag ter kennismaking bij u langs. Dat kost u niets, maar geeft u wel de kans om zelf te besluiten of u genoeg vertrouwen in ons heeft. Zo’n gesprek kan s’avonds en bij u of op één van onze Locaties.