Logo SamenOverScheiden

Wat krijgt u bij Samen Over Scheiden?

Mediators

Om te beginnen krijgt u een ervaren registermediator, samen met een ondersteunend team. Wij luisteren en horen wat u zegt. Daarna gaan wij u helpen. 

Als mediators regelen wij uw volledige echtscheiding, inclusief de totale juridische afhandeling. Ook wanneer u alleen hulp nodig heeft met de opmaak van een ouderschapsplan en/of alimentatieberekeningen, kunt u bij ons terecht. Onze tarieven zijn transparant en eerlijk en voor mensen die veel zelf hebben gedaan, hebben wij uitstekende online tools, zodat de rekening lager uitvalt, als mediators kunnen wij u vooral aan tafel helpen. Lukt dat echter niet, vanwege bijvoorbeeld afstand en/of werk dan hebben wij uitstekende online tools.

Wandelen in het bos - SamenOverScheiden

Waarom kiezen voor ons?

Wij zijn neutraal en hebben een onafhankelijke rol en zijn er voor beiden. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders, doordat wij, wanneer de onderhandelingen vastlopen, getraind zijn in het helpen met het verbeteren van uw onderlinge communicatie. Belangrijk want u blijft bijvoorbeeld ouders of u moet misschien samenwerken om een huis te verkopen of een zaak voort te zetten. Dan is communicatie erg belangrijk. Kinderen gaan bij ons voor.