WhatsApp | (020) 215 70 67 | (072) 737 02 82 |

Mediators Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Friesland, Gelderland en Noord Brabant

Samen Over Scheiden is een laagdrempelig kantoor. Bij Samen over Scheiden werken mediators en juridische medewerkers, gespecialiseerd in het familierecht. Wij houden van rechtstreekse communicatie. Geen langdurige en tijdrovende trajecten, als het helder snel en voordelig kan.

De familiezaken worden bij Samen over Scheiden uitgevoerd door o.a. Raymond Jansen, Mr. Silvia Rumping, Conny Horn en Marco Jansen.

Kwaliteit en ervaring staan bij ons voorop en wij besteden veel tijd aan het up to date houden van onze kennis. Wij zijn lid van de Scheidingsdeskundige, het kenniscentrum voor scheidingsprofessionals. Daarnaast zijn wij als registermediators verplicht permanente educatie bij te houden. 

Wij houden van een praktische aanpak. Als registermediators staan wij voor het belang van de eventuele kinderen. Zij gaan bij ons voor. Wij beloven onafhankelijkheid en een eerlijke prijs. U kiest ons als het u niet gaat om uw gelijk, maar uw toekomstige geluk, u wilt wegblijven van lange dure procedures, maar zelf de zaak snel en goed oplossen.

Juist als de communicatie stokt kunnen wij als mediators de zaak weer op gang helpen. Net dat beetje extra dus. Wij verzorgen de totale scheiding tot en met de juridische afhandeling bij de Rechtbank of notaris.

Voordat u een besluit neemt om met ons in zee te gaan, komen wij graag ter kennismaking bij u langs. Dat kost u niets, maar geeft u wel de kans om zelf te besluiten of u genoeg vertrouwen in ons heeft. Zo'n gesprek kan s'avonds en bij u of op één van onze Locaties.

Kijk ook even naar onze algemene voorwaarden en ons Privacy statement.

Hypotheek:

De woonsituatie na de scheiding is vaak een beladen onderwerp. Woonruimte is schaars. Het is dan van het grootste belang dat uw mediatior, op de hoogte is van alle ontwikkelingen op dit gebied en u kan helpen of verwijzen naar deskundigheid. Samen Over Scheiden wordt desgewenst bijgestaan door de onafhankelijke financiele hypotheekexpert Dennis Karté  Hij is onafhankelijk, voordelig en op de hoogte. Uiteraard bepaalt u zelf of hij meerwaarde voor u kan hebben. Bij Dennis kan u ook online advies krijgen.

Samen (online) Scheiden is daarbij ook online dienstverlener. Wij werken met onze online-toepassing o.a. voor het Gerechtshof te Amsterdam. Als gecertificeerde online mediators kunnen wij het proces nagenoeg volledig online afhandelen.

Wij zijn ingeschreven bij de Mediatiors Federatie Nederland, de Raad voor Rechtsbijstand, de Rechtbanken Alkmaar, Haarlem en het Gerechtshof Amsterdam en de Nederlandse Mediatorsvereniging. Verder hebben wij Juripax gecertificeerde online mediators om u online te begeleiden. Samen Over Scheiden is het familieonderdeel van de Spiegelgroep CV

Over de laatste twee jaren hebben wij een slagingspercentage van 90% gerealiseerd. Van onze klanten gaf 87% aan tevreden tot zeer tevreden te zijn, 8% was neutraal en 5% was niet blij met het behaalde resultaat. 

Ondernemers: 

U wilt in 8 weken weer verder met uw onderneming? een scheiding is natuurlijk emotioneel ingrijpend, maar u zult verder willen. Wij staan veel ondernemers bij. Het verdelen van het bedrijf of het afwikkelen van de huwelijkse voorwaarden geeft vaak extra vragen bij een scheiding. Hoe zit het met investeringen? wat is het bedrijf waard? wat is de rekening courant verhouding?  hoe zijn de ondernemersplannen en heeft corona nog een grote invloed op het resultaat? Wij helpen u met deze vragen en hebben genoeg deskundigheid om u te faciliteren ook bij deze vraagstukken.

Huwelijkse voorwaarden:

Er zijn heel wat mogelijkheden als het om huwelijkse voorwaarden gaat, ging het u destijds alleen om uitsluiting aansprakelijkheid, "koude uitsluiting" en zijn er zgn. verrekeningsbedingen? Zijn die nagekomen of dient er alsnog te worden afgerekend? Kortom er kan in het verleden heel wat zijn vastgelegd en hoe gaat u daar nu mee om? Wij helpen u te overlegggen over de vraag waarom u dat in het verleden zo heeft geregeld en hoe u samen daarmee om kunt gaan.

Pensioen:

Pensioen bij echtscheiding is een belangrijk onderwerp, waar maar al te vaak te weinig aandacht voor is. Wij bespreken dat graag met u en hebben de kennis. Verder vragen op dit onderdeel? Wij stellen u graag voor aan Paul Kimsma, Paul is een zelfstandig gecertificeerd Financieel Planner, die u na de scheiding kan helpen met al uw vragen over uw eigen toekomst. Hij stelt zich hier graag even voor.

 

Klanten aan het woord

Top