Scheiden via de mediator

Onedaymediation

Sinds 2016 biedt Samen Over Scheiden Onedaymediation aan.

Als ervaren registermediators helpen wij sinds 2010 mensen met het beeindigen van hun relatie. Dat gaat om samenwoners, gehuwden, geregistreerd partners, soms onder huwelijkse- of partnerschapsvoorwaarden, soms ondernemers met of zonder eigern woning.

Ons doel is daarbij om u te ondersteunen door te helpen met kennis en ervaring over het scheidingsproces en de juridische- en fiscale gevolgen van uit elkaar gaan. Dat doen wij in uw tempo, wederzijds, met vooral aandacht voor de kinderen en lastige onderwerpen als pensioen, verdeling woning en alimentatie.

Dat kan traditioneel in een aantal bijeenkomsten, onze traditionele werkwijze of online of in één dag. 

Hoe maak je een ouderschapsplan

In één dag:

Soms willen mensen doorpakken, geen langdurige pijnlijke gesprekken, maar snelheid met kwaliteit. Speciaal voor deze mensen is onedaymediation ontwikkeld. Het moet dan wel gaan om mensen die gezamenlijk uit elkaar willen gaan, vrijwillig, met als doel om ook na de scheiding met elkaar te communiceren, over de kinderen, of over een gezamenlijke zaak of woning.

Scheiden in 1 dag, Onedaymediation, wat houdt dat in?

Onedaymediation voorkomt langdurige emotionele gesprekken, planningsproblemen, bespaart vrije dagen en is een goede oplossing voor mensen die al veel zelf hebben besproken, maar liever persoonlijk contact hebben met een expert over het scheidingsproces; Mensen met lastige vragen over kinderen, toeslagen, hypotheken, huwelijkse voorwaarden of andere complexe financiele vraagstukken. m

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Als u mailt met info@onedaymediation.nl of rechtstreeks belt of Whatsappt met 0628266243 krijgt u direct antwoord op de eerste vragen.
  • Na het eerste contact starten wij met een gratis kennismaking en uitleg via Zoom.
  • Heeft u een goed gevoel dan sturen wij u ons reglement, gedragscode en de mediationovereenkomst voor een online akkoord.
  • Wij maken vervolgens een afspraak met u beiden en reserveren voor één dag een passende locatie met catering.
  • Wij verzoeken u vooraf om gegevens, afschriften en in geval van kinderen, een aangeleverd werkblad ouderschapsplan door te mailen.
  • Op de mediationdag plannen wij een aantal gesprekken, houden experts achter de hand en helpen u om afspraken te maken.
  • Wij stellen vervolgens alles op schrift en verzorgen na akkoord de gehele rechtbankprocedure, daar waar nodig versneld.
  • Wij verzorgen de afhandeling tot en met de inschrijving van de (echt)scheiding.
  • Daarna blijven wij u nog een half jaar telefonisch van dienst voor vragen, opmerkingen ect.
  • Onze prijs? € 1299,00 ex btw, per persoon. Geen minderjarige kinderen? dan kost het gehele proces € 1150,00 ex btw per persoon

 Vragen, bel of mail ons.