WhatsApp | (020) 215 70 67 | (072) 737 02 82 |

Mediator Bergen

Bent u op zoek naar een mediator in Bergen?

Samen Over Scheiden helpt u met de afhandeling van uw volledige echtscheiding. Onze mediator in Bergen verzorgt de mediation bij u thuis, online of op onze locatie in Bergen. Samen Over Scheiden werkt snel, is voordelig en garandeert u onafhankelijke hulp bij uw scheiding.

Wat doet een mediator in Bergen?

Bij Samen Over Scheiden werken geregistreerde en gecertificeerde mediators. Zij zijn gespecialiseerd in het volledig juridisch, financieel, maar ook sociaal en emotioneel begeleiden bij een echtscheiding. Bent u er samen uit, dan zorgen wij ook voor de rechtbankprocedure en inschrijving. Kinderen gaan bij ons voor. Wij helpen u met het opstellen van een ouderschapsplan en zorgen ervoor dat u deskundige en praktische hulp krijgt bij de kindzaken.

Mediator nodig in Bergen

  • De eerste kennismaking kost u bij ons niets. Als u een goed gevoel heeft gaan we graag verder.
  • Gesprekken bij u thuis of in de avond? Geen probleem. Wij ontvangen u ook graag op één van onze locaties. Dat kan in Noord-Holland, Gelderland, Utrecht e.o.
  • Wij helpen u met een team van ervaren mediators. Alles beschikbaar onder 1 dak en direct bereikbaar.
  • U krijgt de totale benodigde juridische dienstverlening, tot en met de rechtbankprocedure en nazorg.
  • Kinderen in scheiding gaan bij ons voor; wij helpen u met tips, advies en ondersteuning
  • Verder zijn wij gespecialiseerd in fiscale-, financiële- en pensioenondersteuning.
  • Kosten? Wij zorgen, indien mogelijk, voor subsidie en zijn volledig transparant.

ONLINE MEDIATION IN BERGEN

Onze mediator in Bergen regelt uw volledige echtscheiding, inclusief de totale juridische afhandeling. Ook wanneer u alleen hulp nodig heeft met het opstellen van een ouderschapsplan en/of alimentatieberekeningen, kunt u bij ons terecht. Onze tarieven zijn zeer scherp en voor mensen die al heel veel zelf hebben gedaan hebben wij uitstekende online tools, zodat de rekening nog lager uitvalt.

Als Registermediators hebben wij een neutrale, onafhankelijke rol en ondersteunen beide partijen. Wij onderscheiden ons van andere partijen doordat wij op uw verzoek ook aandacht aan de sociale en emotionele kant van de scheiding besteden. Wanneer u het emotionele vraagstuk niet oplost, komt er geen antwoord op de centen.

Consumenten vragen steeds meer om online dienstverlening. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een online Scheiding.

Wilt u meer informatie over onze scheidingsmediation? Bekijk dan de over ons pagina

Onze mediator helpt u in Bergen en in:

Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, Kapel, Kapel, Bergen, Schoorl, Schoorl, Oterleek, Obdam, Avenhorn, Hoorn, enkhuizen, Schagen, Callantsoog, Den Helder

Scheiden met kinderen

Samen Over Scheiden is er om ouders te helpen om hun echtscheiding in overleg zo goed mogelijk te regelen. Daarbij spelen kinderen misschien wel de grootste rol. Zij kunnen er niets aan doen. Maar hoe laat je hen er buiten en hoe voorkom je dat zij toch slachtoffer worden? Wij kunnen u daarbij helpen. Dat doen wij niet alleen door een goed ouderschapsplan op te stellen met de verplichte afspraken op omgangs- en financieel gebied. Wij gaan verder en geven u tips en kunnen u verwijzen. Voor de meest gestelde vragen, kijk even op: scheiden met kinderen, of voor verdere hulp kijk even bij hulp voor kinderen

Hoe vertel je het de kinderen, is zo'n vraag die keer op keer terugkomt. Misschien wel het moeilijkste moment in de gehele echtscheiding. Lees het eerste hoofdstuk eens van Marscha Pinedo. Het boek heet: Aan alle gescheiden ouders en helpt u enorm bij deze moeilijke taak. Het is te verkrijgen via Villa Pinedo 

Dat brengt ons bij Kinderen Spreken, Volwassenen luisteren. Het motto van Villa Pinedo. Op deze site vind u veel tips en fora voor uw kinderen en voor de ouders. Er zijn natuurlijk meer sites, waarmee u en vooral uw kinderen geholpen kunnen worden, kijk ook eens op:

KIGO

Ouders uit elkaar

Samen Over Scheiden helpt u graag met ondersteuning van hen die het het meeste nodig hebben. Lees meer over scheiden met kinderen

Top