Logo SamenOverScheiden

Mediator Obdam

Gezin - Samen over Scheiden

Mediator in Obdam

Samen Over Scheiden helpt u met de afhandeling van uw volledige echtscheiding. Onze mediators verzorgen de mediation bij u thuis, online of bij ons op locatie in Alkmaar. Samen Over Scheiden werkt snel, is voordelig en garandeert u onafhankelijke hulp bij uw scheiding.

Wij maken graag een afspraak met u op onze locatie op de Berenkoog 35 in Alkmaar.

Wat doet een mediator in Obdam?

Bij Samen Over Scheiden werken geregistreerde en gecertificeerde mediators. Zij zijn gespecialiseerd in het volledig juridisch, financieel, maar ook sociaal en emotioneel begeleiden bij een echtscheiding. Bent u er samen uit, dan zorgen wij ook voor de rechtbankprocedure en inschrijving. Kinderen gaan bij ons voor. Wij helpen u met het opstellen van een ouderschapsplan en zorgen ervoor dat u deskundige en praktische hulp krijgt bij de kindzaken.

Mediator nodig in Obdam

  • De eerste kennismaking kost u bij ons niets. Als u een goed gevoel heeft gaan we graag verder.

  • Gesprekken bij u thuis of in de avond? Geen probleem. Wij ontvangen u ook graag op één van onze locaties. Dat kan in Noord-Holland, Gelderland, Utrecht e.o.

  • Wij helpen u met een team van ervaren mediators. Alles beschikbaar onder 1 dak en direct bereikbaar.

  • U krijgt de totale benodigde juridische dienstverlening, tot en met de rechtbankprocedure en nazorg.

  • Kinderen in scheiding gaan bij ons voor; wij helpen u met tips, advies en ondersteuning Verder zijn wij gespecialiseerd in fiscale-, financiële- en pensioenondersteuning.

  • Kosten? Wij zorgen, indien mogelijk, voor subsidie en zijn volledig transparant.
Wandelen in het bos - SamenOverScheiden

ONLINE MEDIATION BIJ SCHEIDEN

Onze mediator regelt uw volledige echtscheiding, inclusief de totale juridische afhandeling. Ook wanneer u alleen hulp nodig heeft met het opstellen van een ouderschapsplan en/of alimentatieberekeningen, kunt u bij ons terecht. Onze tarieven zijn zeer scherp en voor mensen die al heel veel zelf hebben gedaan hebben wij uitstekende online tools, zodat de rekening nog lager uitvalt.

Als Registermediators hebben wij een neutrale, onafhankelijke rol en ondersteunen beide partijen. Wij onderscheiden ons van andere partijen doordat wij op uw verzoek ook aandacht aan de sociale en emotionele kant van de scheiding besteden. Wanneer u het emotionele vraagstuk niet oplost, komt er geen antwoord op de centen.

Consumenten vragen steeds meer om online dienstverlening. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een online Scheiding.

Wilt u meer informatie over onze scheidingsmediation? Bekijk dan de over ons pagina.

Wij helpen u met mediation in:

AlkmaarHeerhugowaardBergen aan Zee, BergenSchoorlObdamAvenhornHoorn, EnkhuizenSchagen, Den HelderHaarlemAmsterdam, Hoofddorp